Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσω της υπηρεσίας Courier Center από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η παράδοση γίνεται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Tα κόστη αποστολής είναι:

  • Αττική – Αθήνα: 2,80 € για συνολική παραγγελία μέχρι 2kg. Έξτρα χρέωση 0,90€/ έξτρα κιλό.
  • Υπόλοιπη Ελλάδα: 3,30 € για συνολική παραγγελία μέχρι 2kg. Έξτρα χρέωση 1,00€/ έξτρα κιλό.

 

  • Πληρωμή με αντικαταβολή: εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής υπάρχει έξτρα χρέωση 1.80 € για όλη την Ελλάδα.

 

  • Παραλαβή από Clever Point: Παράλαβε το δέμα σου όποτε θες εσύ θες χωρίς να περιμένεις τον Courier από ένα σημείο δίπλα σου! Επίλεξε ένα σημείο Clever Point και το δέμα σου θα σταλεί εκεί, από όπου μπορείς να παραλάβεις σε διευρυμένο ωράριο, όποτε σε εξυπηρετεί για να μην περιμένεις τον courier στο σπίτι! To Clever Point λειτουργεί σαν προσωπική σου “θυρίδα”. Μόλις το δέμα αφιχθεί στο σημείο, θα ενημερωθείς με SMS & Email και μπορείς να προγραμματίσεις όποτε θες την παραλαβή του.Το δέμα παραμένει στο σημείο για 7 ημέρες. Κόστος υπηρεσίας : 2€. Χρέωση courier / μεταφορικών :Αττική – Αθήνα: 2,80€ / Υπόλοιπη Ελλάδα: 3,30€

*Σημείωση : To Clever Point δεν είναι εταιρεία Courier, αλλά μόνο τα σημεία εξυπηρέτησης. Τα δέματα μεταφέρονται προς το σημείο με την εκάστοτε μεταφορική που συνεργάζεται το eShop από το οποίο ψωνίζετε. 

Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλάβετε, διότι η υπαιτιότητα είναι της εταιρίας μεταφοράς. Σε περίπτωση παρ’όλα αυτά, που γίνει παραλαβή, και διαπιστωθεί οποιαδήποτε υλική ζημιά, η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη. ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία μας, διότι κανένα προϊόν δεν φεύγει από τις αποθήκες μας πέραν της αρχικής και εργοστασιακής του κατάστασης.

Για τις online παραγγελίες υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση 2-3 εργάσιμων ημερών μέχρι να ενημερωθούν οι πληρωμές στον λογαριασμό μας. Κατόπιν της ενημέρωσης για την πληρωμή σας, οι παραγγελίες θα αποστέλλονται καθημερινά μέσω του Courier Center έως τις 14.00. Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο, θα το παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής του, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες.